Autoja Saksasta tai Ruotsista ilman välikäsiä!

TOIMINTAMALLI & FAKTAT 

Palvelemme Suomen autokauppiaita, yrityksiä sekä yksityishenkilöitä. 

Nyt voit autoyrittäjänä rauhassa keskittyä auton myyntiin Suomen markkinoilla, me autamme autojen ostamisessa ulkomaan autonmarkkinoilta, ja vielä ilmaiseksi! Et maksa meille mitään!

Annamme opastus ja autamme sinua ostamaan autoja Saksan tai Ruotsin alueelta. Ruotsista auton osto katsotaan tapauskohtaisesti. 

Tradek on erikoistunut löytämään juuri sinulle vähänajetut, vähänpäästöiset autot sekä järjestämään ostossa suoraan merkkiliikkeestä. Myyjäliikeet joiden kanssa teemme yhteistyötä ovat sellaisia jotka asioivat esimerkiksi käytettyjen leasing autojen kanssa.

Näiden autojen tiedot ovat nykyisin digitaalisessa muodossa valmistajan omissa tietojärjestelmissä joten niitä on lähes mahdoton muokata, esimerkiksi matkamittarin lukemia. Useimmat autot, jotka toimitamme ovat erittäin nuoria ja usein ollut vain yhdellä omistajalla. Myös huoltokirja takaa auton kunto. 

Meidän palvelu on ihan ilmaista ja Suomessa voit asioida kansamme Suomen, Ruotsin tai Englanninkielellä

  • Miten TRADEK voi palvella auton ostajat Suomessa täysin ilmaiseksi? 

TRADEKIN autontoimittajat ovat yhteistyökumppaanimme joiden kanssa meillä on hyvät asiakassuhteet. Saamme heiltä korvauksen tästä työstä, joten meidän ei tarvitse veloittaa auton ostajia Suomessa. Tällä tavalla ostaja voi asioida kanssamme Suomessa kaikissä autoon ostoksessa liittyvissä asioissa kunnes auto on saatu Suomeen. 

Asiakas maksaa vain auton ostoon liittyvistä kustannuksista, kuten autonosto, kuljetus, Suomen verotus, rekisteröinti Suomessa sekä maantuonti katsastus. 

Kun on kyse rahdista niin järjestämme sen sinulle usein toimitettuna jopa suoraan kotiovellesi, saat autonrahdista erillinen rahtitarjous ja maksat rahdin suoraan rahtiyritykselle. 

Jos kyse on autonostosta Ruotsista autamme siinä taas ruotsinkielellä puolestasi samalla periaatteella. 

Eli, Tradek Ostopalvelu ja osto opas palvelu ei myy autoja eikä välitä, vaan toimimme ostoapuna, olet sitten autoyrittäjä, liike tai yksityinen.

Autojen hinnat meidän nettisivulla on sama hinta kuin Saksan myyjäliikkeessä mainittu hinta. 

Huomio, jos olet alv verollinen Suomessa, voit toisesta EU-maasta ostaa autoja alvittomasti yhteistöhankinnan mukaan ilmoittamalla verotunnuksenne automyyjälle.

Toimitamme myös autoja USAsta hieman eri periaatteella. Kysyy, niin kerromme lisää!